Jeep Wrangler 5.8 V8

€ 19.950,00

Kenteken: 84ZLJF
Transmissie: Handgeschakeld
Bouwjaar: 1988
Kilometerstand: 101.699
Kleur: zwart
Brandstof:
Vermogen: 128 pk
Motorinhoud: 5.815 cc
Gewicht: 1.700 kg
BTW/Marge: Onbekend
Leasebedrag vanaf:

Omschrijving

Unieke Jeep Wrangler YJ V8! Deze eyecatcher is recent helemaal opnieuw gespoten en verkeerd daardoor in prachtige staat.

Wij berekenen €395,- afleveringskosten.

Autobedrijf Jacco de Gooijer is een universeel autobedrijf dat sinds 2012 actief is in de autobranche. Jacco de Gooijer is gespecialiseerd in inkoop en verkoop van jong gebruikte occasions en ons doel is het leveren van kwaliteit in een gemoedelijke sfeer. Door de jarenlange ervaring binnen de automobielbranche zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen klant en auto. Naar aanleiding van uw wensen zullen wij de juiste auto uitkiezen of desnoods gaan we op zoek naar de perfecte auto.

Wij plaatsen onze auto's middels een occasion manager platform. Optielijsten worden automatisch ingevuld. Zeker bij importauto's vanuit het buitenland zijn samenstellingen van uitvoeringen vaak anders. Vraag daarom bij een eventuele aankoop altijd of de voor u belangrijke opties daadwerkelijk aanwezig zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele (spel)fouten of OPTIE fouten in de tekst! Neem contact op voor de exacte uitvoering!

Accessoires

Exterieur

  • Sidebars
  • Trekhaak

Interieur

  • Stuurbekrachtiging